ЦСКА пуска резерви в контрола, поставя ултиматум на шеф

2010-10-11 11:24:00

ЦСКА ще използва повече резерви в контролния си мач с Доростол Силистра, утре от 16:00 часа на ст. "Българска армия". Двата тима не играха приятелски мач през уикенда, когато А и Б група почиваше заради евроквалификациите.

И Гьоре Йовановски и Георги Иванов – Геша ще заложат на млади играчи и на резерви, които по-трудно намират място в групата за мачовете.

За някои от "червените" играчи това ще е последен шанс да се докажат. За Мишел Платини, Димитър Илиев и Саидходжа това важи със сигурност. Особено за първия, който ще трябва да впечатли пратениците от румънския Астра Плоещ, който декларираха интерес към него.

В същото време се появиха информации, че кредитът на доверие към спортно-техническия директор Емил Костадинов. Пред него е поставена конкретна цел – трето място до края на сезона, иначе ще се раздели с поста си. За това време "армейците" имат да играят шест мача – домакински мачове срещу Калиакра, Берое и Локо (Пд) и гостувания на Миньор, Пирин и Академик.

Междувременно стана ясно, че отборът ще се завърне на клубната си база в Панчарево в началото на ноември. От клуба работят и по завръщането си на стадион "Българска армия", очаква се това да се случи през декември.

Вашият коментар