ЦСКА разкарва Новия Меси

2010-11-08 12:11:00

Дошлият с големи надежди на Армията аржентинец Лукас Трекаричи по всяка вероятност ще напусне ЦСКА през зимната пауза на шампионата, твърди всекидневникът "Меридиан Мач".

Освен него за гонене са нарочени още Марко Еспозито, Кристиян Тибони и Уилям Тиеро. В интерес на истината и четиримата имат много малко възможности за изява откакто са с червената фланелка. Еспозито и Тиеро са постоянно контузени, а Тибони пък има труден характер. С изключение на Еспозито, останалите трима загатват за висока класа в минутките на терена.

Тибони впечатлява с физика и добър поглед. Притежава и силен шут, от който си изпатиха уелсците от ТНС. Тиеро пък се разпорежда напълно в средата на терена като разбивач. Неговата драма е, че го подозират в симулации на различни контузии.

 

Извън сметките май ще е и Килиън Шеридън, на когото природата е давала в изобилие. Ирландският национал има няколко гола за ЦСКА, но не получава достатъчно доверие. Рекордьор е през годината по оставане в засада.

Лукас Трекаричи едва ли има повече от 100-150 минути с червения екип. В повечето случаи той влиза като резерва и не се представя никак лошо. Действа със самочувствие, личи си че е добре школуван и ако разгърне таланта си, ще помогне много на тима си.

В последните мачове обаче Трекаричи изобщо не е в групата, а за капак на всичко Маркиньос, с който играят на един пост, играе като "отвързан" и дори стана голмайстор на тима през сезона.

В ЦСКА за пореден път са тръгнали да сменят посоката. Последните три победи бяха постигнати изключително с български играчи или с доказали се у нас чужденци, което е на път да прочете присъдата на скъпоплатените чуждестранни резерви.

 

И този сезон в Борисовата градина пазаруваха на килограм от чужбина, но само преди няколко дни собственикът Димитър Борисов призна, че повечето иностранци са разочарование.

Вашият коментар