ЦСКА сгъна Левски на три за 20 минути

Начало » ЦСКА сгъна Левски на три за 20 минути

Отборът на ЦСКА се наложи с 3:1 срещу Левски в първи мач от плейофната фаза на шампионата и се утвърди на втората позиция в класирането.

ЦСКА реши мача за около 20 минути (между 25 и 45) през втората част на първото полувреме, когато отбелязаха три гола чрез Скаршем, Линдсет и Кареасо, като разликата в резултата не показа истинското разпределение на силите, тъй като Левски имаше своите шансове да отбележи, като веднъж дори удари гредата.

„Червените“ излязоха след почивката с мисълта да се съхрани доколкото може за реванша за Купата с Ботев и се прибра в своята половина с идеята да атакува на контраатака, като този замисъл успя дотолкова, че макар и по-рядко, тимът на Стамен Белчев все пак стигаше до ситуации.

Левски обаче създаде сериозно количество положения, достатъчни след края на двубоя вратарят на „армейците“ Бусато да бъде отличен като един от най-важните в мача след серия от няколко решаващи спасявания. Час след началото обаче резервата Фадига все пак върна попадение за „сините“, което се оказа почетно за тях в двубоя.