ЦСКА се добра до Сандански

2010-12-10 20:57:00

"Червените" пристигнаха за мача с Малеш след няколкочасово пътуване с влак

 

Отборът на ЦСКА пристигна благополучно в Сандански, където ще пракара нощта преди мача за Купата с Малеш, който ще се играе утре от 13:00 часа в село Микрево. Заради критичната обстановка в района след наводненията и разрушаването на пътя Е-79 "червените" бяха принудени да пътуват с влак.

По-рано днес 18 играчи на вицешампионите се качиха на международния влак 363 за Солун от Централна гара София. Те бяха настанени по шестима в купе и "убиха" времето с игри на карти и четене на списания.

Сред избраниците на Сашо Борисов и Милен Радуканов не бяха вратарят Райс М`Боли, както и контузения Кристиан Тибони и болният Фабрицио Грило. Отсъствието на Уилям Тиеро, за когото е публична тайна, че си избира сам в кои мачове да играе, отдавна не е новина.

В Микрево ЦСКА ще разчита на Здравко Чавдаров, Иван Караджов, Павел Виданов, Костадин Стоянов, Джузепе Акуаро, Румен Трифонов, Иван Бандаловски, Апостол Попов, Мартин Дечев, Тодор Янчев, Спас Делев, Коста Янев, Александър Тонев, Маркиньос, Дормушали Саидходжа, Димитър Илиев, Килиън Шеридън и Мишел Платини.

Вашият коментар