ЦСКА се измъкна от нечуван резил

Начало » ЦСКА се измъкна от нечуван резил

С отлични изяви на Бусато, превъзходен гол на Ахмед Ахмедов и късно избухване на Али Соу, ЦСКА се класира за следващия предварителен кръг на Лига Европа, но дори успехът с 2:1 над Сиренс няма как да отмие срама от ужасяващо слабата игра на „червените“ през целия мач.

Бусато спаси ЦСКА с отлично спасяване още във втората минута, а малко след това почти не се контузи в опит да избие топката в корнер. Али Соу изпусна най-чистата ситуация за ЦСКА преди почивката, а играта на „червените“ беше повече от трагична.

Малко след началото на второто полувреме Бусато спаси и дузпа, но няколко минути, 69-ата минута, по-късно грешникът Максуел се реваншира с шокиращ гол за 0:1.

Белчев реагира с пускане в игра на Ахмед Ахмедов, който се реваншира след само четири минути след това, в 74-ата изравни с отлично воле.

Безобразното представяне на ЦСКА продължи с неумението да се упражни траен натиск, но все пак в началото на добавеното време Али Соу се измъкна от защитник и от малък ъгъл вкара победния гол – 2:1.