ЦСКА се скри в Правец

2010-08-17 08:56:00

Почти 24 часа след като Павел Дочев напусна треньорския пост в ЦСКА тимът продължава да е без треньор. Първоначално се считаше, че поста ще поеме поне временно почетния президент на клуба Димитър Пенев.

След три срещи в офисите на фирмата собственик – „Титан" обаче стана ясно, че новият наставник ще е чужденец. Потвърди го и директорът Емил Костадинов, който обеща днес отбора да има нов треньор.

Фаворит за поста е македонецът Гьоре Йовановски. За последно той е водил Металург (Скопие). Първото занимание за новата седмица поради липса на друг вариант се води от Милен Радуканов, който бе в щаба на последните трима наставници – Йоан Андоне, Адалберт Зафиров и Павел Дочев.

Както обещаха по-рано през вчерашния ден ръководството качи отбора на лагер. Вместо на базата в Панчарево обаче той се оказа в Правец. Отпътуването на тима бе съпроводено от безпрецедентни мерки за сигурност. Играчите се събраха на стадион „Българска армия", а при качването им в автобуса им бяха иззети мобилните телефони и лаптопите.

Единствено португалският нападател Руи Мигел и ганаецът Уилям Тиеро не се подчиниха на заповедта, целяща тоталното изолиране от света на футболистите за следващите няколко дни.

Мигел е отказал да предаде своя GSM с мотива, че има нужда да бъде в постоянна телефонна връзка със своята съпруга, която наскоро му родила дете. Поради тази причина той е отказал и да се качи на автобуса, заминал за Правец.

Неясни останаха доводите на Тиеро, както и какви ще бъдат последствията за двамата.

Отборът излезе за тренировка малко след 20 часа, като на заниманието присъстваха изпълнителният директор Венци Живков и спортно-техническият шеф Емил Костадинов. Част от тренировката се проведе на осветление, тъй като отборът пристигна твърде късно за занимание на дневна светлина.

 

Вашият коментар