ЦСКА трудно вдигна самолета

2010-12-14 13:41:00

Шансове винаги има, надяваме се на достойно представяне, споделиха на заминаване "армейците"

 

С близо час се забави полетът на ЦСКА към Португалия, където утре "армейците" ще изиграят последния си мач за годината. На ст. "Драгау" в Порто възпитаниците на Милен Радуканов и Сашо Борисов ще се изправят срещу едноимения тим в мач от шестия кръг от груповата фаза в групите на Лига Европа.

Крилата на самолета е трябвало да бъдат допълнително обработени против замръзване и това е причинило забавянето. Въпреки създалата се обстановка "червените" запазиха добро настроение.

"ЦСКА играе успешно в евротурнирите, надявам се така да бъде и срещу Порто. Не отиваме на екскурзия, а ще опитаме да се представим достойно", сподели треньорът Милен Радуканов.

Вълнуващ ще е мачът за изпълнителния директор Емил Костадинов, който се завръща на "Драгау" след като там постигна едни от най-големите си успехи като футболист.

"Очаквам да играем добър футбол срещу Порто. Имаме своите шансове и може да постигнем нещо. Аз единствено мога да стискам палци, с друго не мога да помогна. Относно селекцията основната ни цел е оставането на Райс М`Боли. Имаме няколко набелязани българи. Ще има и напускащи, но за всичко това ще говорим след мача с Порто", каза Емил Костадинов.

Вашият коментар