Чакат още нови в Левски

2010-08-11 20:21:00

Селекцията в „Левски” няма да свърши нито със Сержиньо Грийн, нито със седмото попълнение, за което спортно-техническият директор Георги Иванов спомена. Освен него на „Герена” ще има и осми нов играч, уточни Гонзо, без да казва имена.

"Да, ще има седмо ново попълнение, може и осмо. Водят се преговори, надявам се да станат тези трансфери", обясни той при представянето на холандеца. По непотвърдена от клуба информация, разговорите се водят с вратаря Кирил Акалски и дясното крило Андвеле Слори. Ако последният бъде купен, ще стане третото „черно лале” от Холандия след Дъстли Мюлдер и Сержиньо Грийн. Досега е играл в родината си и в английския „Уест Бромич”, в момента е свободен агент.

Междувременно Сержиньо Грийн бе представен официално и получи фланелката с номер 3, която носеше националът Живко Миланов, преди през зимата да премине в румънския „Васлуй”. "Трябват ми няколко дни, за да свикна с новите си съотборници и те да свикнат с мен, вероятно ще се нуждая от няколко дни кондиционна подготовка", призна той.

Вашият коментар