Червените се жалват след загубата

2010-09-17 03:13:00

"Поздравявам и двата отбора за играта, направихме качествен мач. Моите играчи дадоха максимума, но нямахме късмет с този гол в последната минута", каза след загубата с 0:1 от Бешикташ треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски.

"А и голът бе от статично положение. Играхме офанзивно – смених двама нападатели с двама нападатели" добави той.

"Загубата си е загуба. Съжалявам, имахме положения, но не ги използвахме. Като не вкарваш, ще ти вкарат. Шеридън пропусна много положения, но като цяло се представи добре, защото сам си ги създаваше. Вратарят Мболи също си свърши добре работата. В крайна сметка загубихме и според мен заслужено. Отборът ни е доста млад, с доста млади футболисти. Има бъдеще в този отбор", каза след мача Емил Костадинов.

"Не заслужавахме да загубим този мач. Играхме много добре, създадохме доста положения. Преди мача не очаквахме, че ще имаме толкова положения. Тук се наказва всяка една грешка. Ние се оказахме много ларж – раздавахме си положенията. През първото полувреме имахме три чудесни възможности за гол и трябваше поне едно да вкараме. Имахме един невероятен Мболи на вратата", сподели капитанът Тодор Янчев.

"Загубихме с нелеп гол в последната минута. Трябваше да бъдем по-напористи и по-концентрирани във фаза атака. Бешикташ е с много опитни и с голяма класа футболисти в средата на терена и това бе разликата в мача. Ние играхме малко по-дефанзивно, но това е нормално", добави Румен Трифонов.

 

Още по темата

Вашият коментар