"Червените" фенове забравят бойкота за ден

2010-11-04 10:18:00

Не по-малко от 1500 души ще викат за успех на ЦСКА срещу Рапид във Виена

 

Поне 1500 "червени" фена ще дерат гърла за ЦСКА довечера на стадион "Ернст Хапел" във Виена, където "армейците" излизат в мач от груповата фаза в Лига Европа срещу местния Рапид. Двубоят е с начален час 22:05.

Запалянковците изминаха 1000 километра до австрийската столица, като пътуването не мина без перипетии. Автобусите от организирания транспорт бяха ескортирани от полицията, която от съображения за сигурност не позволи на феновете да мърдат от возилата по няколко часа, наплашени от скорошни изстъпления на сръбски футболни хулигани.

В България са продадени 964 билета, информира Гонг. Поне 500 фена ще си купят пропуски на самия стадион преди мача, а общата бройка за агитката е 2000 билета. Отделно всеки може да посети двубоя като зрител от друг сектор и веротятно това ще направят доста поддръжници на тима, които идват от съседни държави.

Довечера на стадиона пък се очакват поне 50 000 зрители, след като от Рапид потвърдиха, че се радват на голям интерес, след като тимът влезе в груповата фаза на Лига Европа.

Както е известно, пътят на австрийците мина през София и мачове с Берое. За разлика от ЦСКА обаче, "зелените" от Стара Загора не само, че не загубиха в България и направиха 1:1, но бяха близо и до пълен успех.

Вашият коментар