"Червените" хванаха гората

2010-09-02 15:34:00

Гьоре Йовановски качва ЦСКА на планина, сменя Правец със Самоков и Боровец

Футболистите на ЦСКА заминават днес за поредния си лагер. "Червените" имаха на разположение няколко дни да разпуснат и от тази вечер Гьоре Йовановски – Сержанта ги събира отново заедно няколко дни. Отборът обаче няма да е в рамките на София, а отново напуска града.

Този път се сменя дестинацията и вместо към Правец "червените" ще си припомнят обстановката в Самоков и Боровец, съобщава Гонг. Именно там ЦСКА проведе част от подготовката си това лято докато треньор бе Павел Дочев.

Отборът ще остане в планината до неделя, когато ще слезе отново в София и ще започне да се готви за мача с Литекс.

Още с идването на Гьоре Йовановски в ЦСКА се появиха информации, че дългите лагери са част от неговите методи за работа. Идването на македонецът в ЦСКА бе съпътствано от лагер в Правец, а след това и с няколко дни престой в комплекс "Царско село" в София.

По информация на "Тема спорт" "армейците" няма да организират контрола през уикенда, но могат да уредят спаринг срещу Академик София във вторник.

Част от контузените доскоро играчи вече са възстановени и Гьоре Йовановски иска да ги види в игрова обстановка. От игрова практика най-много нужда имат Фабрицио Грило, Райс М`Боли и Лукас Трекаричи.

Вашият коментар