Черноморец иска 1 800 лв за абонаментна карта

2011-01-16 16:03:00

""Най-евтиния предплатен пропуск е 80 лв, най-високият гони двата бона

Черноморец ще въведе платен достъп до мачовете на клубния стадион "Лазур" от пролетния полусезон на 2011 година, информира Пресслужбата на тима. Всички фенове могат да си осигурят достъп до мачовете и като си купуват билети за всеки мач икато се снабдят предварително с абонаментни карти.

Черноморец ще пусне в продажба абонаментни карти за сезон 2011/2012, които ще важат за пролетния полусезон на първенството 2010 – 2011 година, както и за срещите от турнира за Купата на България, като бонус за притежателите им. Освен достъп до футболните срещи на стадиона, различните видове карти предлагат и редица предимства като например:

  • Запазено място по избор, включително във VIP ложите;
  • Място в бизнес залите с включен кетъринг;
  • Ваучери за фен магазина или подаръци;
  • Запазено място на паркинга, (ако се закупи Златна карта);
  • Удобства, лукс и престиж;

Закупуването на абонаментна карта дава възможност фенът да се почувств специален на място, където можете да усети еуфорията преди, по време и след футболните срещи.

Пълна информация за абонаментните карти и начините за закупуването им може да се получи на сайта на клуба – chernomoretz.bg, във фен магазина на стадион "Лазур"  и на телефон 0889669068.

Ето и повече за видовете карти:

Златна VIP карта: струва 1800 лв. и осигурява запазено място във VIP ложата, седящо място в бизнес залите с включен кетъринг, ваучер за фен магазина на стойност 50 лв. и запазено място на паркинга. Първите закупили златна VIP карта ще получат право да паркират в рамките на стадиона.

Сребърна VIP карта: струва 1500 лв. и осигурява запазено място във VIP ложата, достъп до бизнес залите с включен кетъринг и ваучер за фен магазина на стойност 30 лв.

Бронзова VIP карта: струва 1000 лв. и осигурява запазено място във VIP ложата, ваучер за фен магазина на стойност 15 лв. и подарък топка.

Синя VIP карта: струва 300 лв. и осигурява запазено място в блокове 1, 2, 7 и 8 на Сектор А. На закупилите Синя карта ще се предлага безплатно клубно шалче.

Клубна карта за сектор В: струва 90 лв. и осигурява покрито запазено място в сектор В. С клубната карта от 90 лв. ще се предлага безплатна клубна шапка.  

За членове на фенклуба, които традиционно заемат места в блока на агитката от този сектор, картата се предлага на цена 80 лв. с клубна шапка.

Клубна карта за сектори Б и Г: струва 80 лв. и осигурява запазено място в сектори Б и Г и подарък календар – по избор. На хората в неравностойно положение ще бъдат предоставени безплатни карти, а на техните придружители карти на стойност 30 лв. Тези карти се получават само във фен магазина срещу представяне на съответния документ.

За ученици, студенти, пенсионери и жени, картите от 80 и 90 лева ще се предлагат с отстъпка от 25%. Всички дами, които закупят карта ще получат подарък – маркова козметика.

Вашият коментар