Черноморец няма да продава евтино

2010-10-14 17:14:00

Красимир Балъков не коментира слуховете за преминаването на Хайри в Щутгарт, не мисли да сменя работата си

 

Черноморец няма да продаде защитника си Енис Хайри за по-малко от 1 милион евро, обяви мениджърът на "акулите" Красимир Балъков цитиран от пресслужбата на тима.

"Енис Хайри е един от най-стабилните защитници в България. Ако продължава да играе така, трудно ще го задържим, но ще отстояваме цената. Хайри може да играе във всеки силен европейски отбор", коментира Балъков относно информациите, че Щутгарт се интересува от централния бранител.

Мениджърът уточни, че договорът на Хайри изтича след 1 година и половина. Известно стана, че през зимата Черноморец ще се раздели с Нилтон Кардозо по най-коректния начин и за двете страни. Потвърдено беше, че Роберто Карбони е разтрогнал договора си с "акулите" по взаимно съгласие и, че Ектор Гонсалес се е върнал да играе в Кипър.

Продължава лечението на Габриел Атц в Германия. "Габриел се възстановява от сериозна контузия. Той е изключително важен футболист за нас, но ако не се оправи, ще се наложи да се разделим и с него", посочи Балъков. Той съобщи още, че до три седмици сръбският вратар Лазар Йовишич трябва да се сдобие с картотека за втородивизионния сателит Черноморец (Поморие).

В същото време Красимир Балъков отрече информациите, че от Щутгарт са му предложили да поеме отбора след смяната на треньора Кристиан Грос.

"В момента няма факти, а спекулации не коментирам. С Фреди Бобич наистина се чуваме често, но си говорим общи приказки, без да засягаме тази тема. И двамата сме професионалисти, имаме какво да си кажем за футбола. Все пак аз съм сигурен, че рано или късно ще бъда треньор в Бундеслигата. Затова не е нелогично да се спряга името ми за Щутгарт", заяви Балъков.

Вашият коментар