Черноморец представя отбора в неделя

2010-07-21 20:12:39

В неделя от 20:00 часа на стадион "Лазур" в Бургас Черноморец ще представи пред привържениците си отбора за новия сезон. Това ще се случи в контролата с Черно море. Сред играчите на "акулите" ще бъдат и четирите нови попълнения Георги Андонов, Пламен Крумов, Тодор Паланков и Тони Дос Сантос.

Входът за мача ще бъде безплатен, като отново ВИП ложите на стадиона ще бъдат широко отворени за зрителите, така както беше и по време на финала на световното първенство по футбол. Ще работят и ротондите на стадиона, а за зрителите ще има приятни изненади.

Все още Черноморец очаква да научи точната дата и часа на първия си двубой от първенството срещу столичния Академик. Очаква се това да стане ясно най-късно до утре, когато "акулите" ще мерят сили с вицешампиона на Германия Шалке 04. Тимът на Феликс Магат се подготвя недалеч от базата на Черноморец в австрийските Алпи. Немския тим ще бъде домакин на двубоя, който ще се играе на модерния спортен комплекс в световноизвестния ски курорт Шладминг от 19:30 часа българско време.

В състава на Черноморец няма футболисти с оплаквания и мениджърът Красимир Балъков ще може да разчита на всички играчи. Днес "акулите" проведоха сутрешна интензивна тренировка в много високо темпо. След почивния ден всички се чувстват добре и тренират с желание на прекрасните терени на комплекса в Кьосен. По-късно отборът ще проведе второто си занимание за деня.

Вашият коментар