Черноморец с нов сайт

2011-03-03 22:26:00

Клубът подобрява функционалностите на интернет страницата си

Навръх националния празник на страната 3 март, "акулите" представиха новия си интернет сайт. Той е разработен в съзвучие с най-съвременните постижения на компютърния дизайн. Сайтът ще дава изключително богата и достъпна информация на всички посетители, които искат да научат повече за Черноморец.

Поради големия интерес специално внимание е обърнато на раздела за ДЮШ с новини и последна информация за подрастващите. Резултати, тренировки, записвания за школата, треньори, играчи.

Изключително широк е и разделът мултимедия, където могат да се видят снимки и видео от най-интересните срещи на отбора, както и от пресконференции и събития с участието на представители на тима.

За феновете също е отделено подобаващо място – всички промоции на фен магазина са достъпни в новия сайт. От следващата седмица ще могат да се правят заявки директно чрез сайта – онлайн и да се избират съответните артикули. Това е изцяло нова услуга за всички, които искат да си вземат сувенири с марката Черноморец.

Сайтът дава подробна информация за тези, които желаят да си закупят абонаментни карти. Това може да стане без проблеми, като своевременно потребителите ще бъдат информирани за промоциите и в тази посока.

Не на последно място на новия интернет сайт ще има информация за предстоящите мачове на всички отбори на Черноморец, както и линк към съответен адрес в мрежата, къде може да се гледа съответната среща.

Сайтът предстои да бъде развиван, но възможностите му са големи и той има претенцията да се нареди до официалните страници на европейските отбори. Тази оценка обаче оставяме на Вас, нашите колеги, фенове и приятели.

Вашият коментар