Черноморец уреди още четири контроли у нас

2010-12-06 20:09:00

Съперниците на "акулите" са Светкавица, Ботев Пловдив, Черно море и Добруджа

 

Общо шест контролни мача ще изиграе отборът на Черноморец по време на предсезонната си подготовка в България. Както вече е известно, на пресконференция преди няколко дни старши треньорът Красимир Балъков обяви, че отборът ще се подготвя в Бургас, Поморие и Анталия.

Две от контролите със Созопол на 21 януари и със Сливен на 19 февруари вече бяха обявени. Днес станаха ясни и останалите четири съперника на "акулите".

На 23 януари от 18 часа съперник на бургаския тим ще бъде Светкавица Търговище. Два дни по-късно е двубоят с Ботев Пловдив. На 27 същия месец "акулите" ще играят с тима на Добруджа. На 31 януари е "морското дерби" в контролните мачове, когато съперници  ще бъдат Черноморец и Черно море.

Всички двубои, с изключение на последния със Сливен, ще се играят на стадиона в Поморие, където атмосферните условия няма да попречат на отличния терен, който през миналия сезон приюти срещите на повечето отбори, които водиха подготовката си край морето.

По време на лагера в Анталия от 2 до 14 февруари отборът на Черноморец ще изиграе  още четири контролни мача. Разговорите с клубове, които по това време ще се подготвят там, са в напреднала фаза и се очаква скоро да бъдат финализирани.

Вашият коментар