Четирима нови започнаха с Калиакра

2011-01-05 17:40:00

Отсъства само Тевия, очакват го да се появи край морето утре

Футболистите на Калиакра се събраха днес в Каварна за първа тренировка от предсезонната си подготовка. Първото занятие, което започна в 16:00 часа на Градския стадион, беше наблюдавано от петдесетина фенове на отбора.

Преди да излязат на тренировъчното игрище старши треньорът Тони Здравков и новите играчи бяха посрещнати от фенклуба на отбора с пита с хляб и сол. След като най-върлите привърженици на тима от Каварна гръмнаха бутилка с шампанско, в небето над стадион Калиакра излетяха букети с фойерверки.

Наставникът на каварненци изведе 20 полеви играчи и двама вратари. Сред тях бяха четирима от петимата нови играчи Лъчезар Балтанов, Цветан Димитров, Даниел Шмедин и Десислав Русев. Отсъстваше Майкъл Тевия, който трябва да пристигне в Каварна тази вечер.

Първо занимание с Калиакра направи и Четин Садула, смятан вече за състезател на ЦСКА. Талантливият халф, който стана спортист номер едно на Каварна за 2010 година, сподели че все още е състезател на Калиакра и не пожела да коментира повече.

Президентът на клуба Венцислав Василев добави, че по принцип всички подробности около преминаването на Садула в лагера на "червените" са уточнени, но договор все още не е подписан.

Вашият коментар