Чичо Пенчо: Делев е като Стоичков

2011-02-21 12:33:00

ЦСКА ми направи приятно впечатление срещу Бяла Слатина, коментира последната контрола Димитър Пенев

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев говори вчера пред Крум Савов в предаването му по Канал 3.

"Сега, като не участвам пряко в управлението на ЦСКА, съм по-силен в прогнозите за дербито, защото мисленето ми е по-освободено. ЦСКА ми направи добро впечатление в контролата с Чавдар Бяла Слатина, която наблюдавах на живо в Елин Пелин", каза Пената, цитиран от "Тема спорт".

Милен Радуканов на този етап още навлиза в треньорския занаят. Пътят е пред него, въпросът е как ще го извърви. Дай Боже да има успех. Що се отнася до Спас Делев, много фенове го харесват, но и много не го харесват. Но спомнете си Стоичков в началото на пътя му в ЦСКА. И той беше като Делев. Сега Спас ми напомня на Христо", добави Стратега.

"Левски мина трудния етап. Те си запазиха основните футболисти. Дембеле се харесва на всички. Той има скорост, техника, умения да вкарва. Левски спечели много от неговото привличане", добави почетният президент на червените.

Както е известно, под ръководството на Пената ЦСКА печели единствената си победа на "Герена". Сега Стратега ще бъде в ложата на "Георги Аспарухов" като част от официалната делегация на армейците.

Вашият коментар