Чудо! Касъмпаша на Хичо и Сърмата победи

2011-02-13 19:43:00

Касъм победи с 2:1 11-я в класирането Карабюк на Емил Ангелов – Бабангида

Българският национален полузащитник Николай Димитров влезе в 69-та минута за отбора на Касъмпаша, докато Георги Сърмов не се появи на терена при успеха на последния в турската Суперлига над Карабюкспор като гост.

Срещата от 21-ия кръг на турската Суперлига завърши 3:1 за Касъмпаша, който вече има 11 точки, но засега не се вижда как ще запази мястото си в Суперлигата, тъй като е безнадеждно последен. Пред тях е Коняспор с 15, а третият в зоната на изпадащите- Сивасспор има 16.

За домакините от Карабюк пълни 90 минути игра друг българин – позабравеният Емил Ангелов-Бабангида, който беше оценен с една звезда. Ангелов беше единственият футболист от всичките 22-ма на терена, на когото съдията Дениз Чобан вдигна жълт картон.

Оценката на Николай Димитров е също една звезда.

Домакините, които са 11-и с 26 точки в класирането, поведоха в класирането в 28-та минута чрез Бюлент Коджабей, но в 35-та минута Гьокхан изравни.  Две минути преди края на първото полувреме Ибрахим изведе гостите напред, овладявайки висока топка. Крайното 3:1 за гостите от Истанбул направи Хюсеин Кала в третата минута на добавеното време.

Вашият коментар