"Чуковете" се събират на 12 януари

2010-12-07 11:29:00

Миньор ще се подготвя в Благоевград и Анталия

Подготовката на Миньор Перник за втория полусезон ще започне на 12 януари 2011 година, сряда,  с тренировка на стадион Металург от 14:00 часа, съобщиха от клуба. Първият зимен лагер ще се проведе от 16 до 28 януари в Благоевград, където по предварителна програма са планирани три контролни срещи.

На 4 февруари Миньор ще има още една проверка, а два дни по-късно заминава за турския курорт Алания (част от Анталия), където ще остане до 19 февруари и ще изиграе четири контроли.

Ръководството и треньорският щаб вече имат набелязани футболисти от България и чужбина, които ще бъдат част от състава по време на лагерите. Перничани ще тренират до 15 декември. В този период те ще имат една контролна среща със Септември Симитли, като датата и мястото ще се определят по-късно тази седмица. Набелязани са няколко млади футболисти, които ще минат на проби преди отборът да излезе в почивка.  

На оперативно съвещание ръководството и треньорският щаб на Миньор направиха разбор на изминалия полусезон, както и списък на играчи, на които няма да се разчита или ще бъдат преотстъпени през пролетта.

Вашият коментар