Шакиб Бензукан изгонен от Левски

2010-10-14 20:56:00

Мароканецът си "взел" почивен ден без да предупреди никого

 

"По решение на спортно-техническото ръководство на Левски, защитникът Шакиб Бензукан е отстранен от представителния отбор, заради неспазване на спортния режим".

Това е краткият текст, който е публикуван в официалния сайт на Левски. Не се споменават подробности, както и какво точно е направил мароканецът, за да се стигне до санкцията.

Според РИНГ обаче причината е, че африканецът не се е появил на вчерашната тренировка на "сините". В сайта на спортната телевизия уточняват, че на Бензукан не му е за първи път да проявява подобни своеволия.

За отсъствието не са били предупредени нито старши треньорът Ясен Петров, нито спортният директор Георги Иванов. Все още не е ясна съдбата на състезателя.

 

В същото време млад бразилски полузащитник дойде на проби в Левски. Футболистът се казва Жуниор и играе като офанзивен халф. Роден е роден на 17-и ноември 1993-а година. Жуниор е висок 178 сантиметра и тежи 68 килограма. На този етап той ще тренира с мъжкия представителен тим, като има седмица, за да спечели доверието на старши треньора Ясен Петров.

Вашият коментар