Шеридън взе да мрънка

2011-01-25 10:08:00

Таранът иска трансфер, едва ли ще го огрее тази зима

В ЦСКА като нищо може да се появи достоен заместник на "артиста" Уилям Тиеро, който побърка "червените" с вечните си сцени, изразяващи се в мними контузии и трениране когато му скимне. Причината – вечно недоволен. Основно от закъснели заплати. В момента недоволният на Армията е Килиън Шеридън, твърди централната спортна преса.

Освен, че му забавили заплатата, той е недоволен, че е резерва в селекцията на Милен Радуканов. В момента ирландецът се води контузен, но препатилите с ганайската примадона "армейци" са склонни да се съмняват докрай в това твърдение.

Шеридън дойде в началото на сезона с ореола на голяма надежда на Ейре и Селтик, но до момента все още не се е сработил със съотборниците си и има прекалено малко голове. Той беше изместен от Спас Делев и Мишел Платини на върха на "червената" атака.

Шеридън е уведомил шефовете си, че иска трансфер, информира днес "7 дни спорт". Такъв обаче засега е малко вероятян, тъй като правата му са запорирани, заедно с тези на Маркиньос. Освен това до края на трансферния прозорец за големите шампионати остават броени дни.

За Шеридън стана дума и онзиден, когато от бившия му клуб Селтик "напомниха" на ЦСКА, че им дължи пари по трансфера му. Ако не последва разплащане от българска страна, за ЦСКА ще настъпят трудни моменти в обяснения на ситуацията пред експерти на ФИФА и УЕФА.

Вашият коментар