Шеридън пристигна в ЦСКА

2010-07-31 16:53:00

Ирландският нападател Килиън Шеридън най-после пристигна в ЦСКА след близо едномесечно очакване. Футболистът кацна на летище София малко след 15 часа днес. Играчът бе придружен от своите родители.

Евентуалното ново попълнение не бе словоохотлив при пристигането си в България. Ирландският нападател на Селтик призна, че още не знае кога и дали ще подпише договор с „червените”. Шеридън добави, че не знае много за „армейците”, като сподели, че е гледал няколко мача на българите от миналата година в Лига Европа – срещу Рома и Фулъм.

Ирландецът ще се запознае с базата на "червените", а в неделя ще бъде на дербито с Левски. Повиканият в националния тим на Ирландия футболист държи първо да се сдобие с впечатления за ЦСКА и едва тогава да преговаря със собствениците на тима за личните си условия.

 

"Идвам да разгледам града и да видя какво е положението. Не знам за договор, ще гледам утре мача между ЦСКА и Левски, като пожелавам успех на "червените" и се надявам те да спечелят. Въпрос на преговори е това дали ще подпиша с ЦСКА. Знам малко за клуба. Късно идвам? Исках да видя какви са плановете на новия мениджър на Селтик и дали аз попадам в тях", заяви Шеридън.

Вашият коментар