Шефовете на Берое сядат с феновете, заканиха се на грандовете

2010-12-03 11:14:00

Велможите от ПФЛ се сложиха на "отбора на народа", бесни са заралии

 

От ръководството на Берое категорично ще откажат местата, полагащи им се във ВИП ложата за 1/8-финалния мач с Левски на стадион "Теорги Аспарухов" на 8 декември. Това съобщи членът на Борда на директорите на старозагорския клуб Михаил Боендруков.

"Още отсега заявявам да не ни пазят места в ложите. Цялото ръководство ще бъдем с феновете. Нямаме място там след събитията, които се случват – категоричен е Боендруков.

Вече трети ден страстите в Стара Загаора горят, след като ПФЛ измести датата на мача за купата от 4 на 8 декември без съгласието на Берое. Заралии бяха склонни на компромис срещата да се играе на 5 – ти декември.

"Велможите от ПФЛ се сложиха на "отбора на народа". Не може г-н Капралов да се слага по този начин а Левски, защото той излъга, че проблемът е бил заради телевизиите. Но ние имахме информация, че PRO.BG са искали да излъчат срещата в неделя", каза още клубният шеф.

 

"Никой няма право да се подиграва по такъв начин с отбора на Берое, който е на целия град, и съм пред вас, за да защитя клуба и феновете му. Ние сме трън в очите на т нар. грандове Левски и ЦСКА. От сега обещавам, че през пролетта ги чака страхотна битка на стадиона под Aязмото с позволени средства", завърши Боендруков.

Вашият коментар