Шефът на съдиите подаде оставка

2010-09-14 17:12:00

Съдийският шеф Костадин Костадинов депозира днес оставката си в БФС. Така той удържа на думата, която даде веднага след мача ЦСКА – Литекс (1:1), съобщава сайтът на Асоциацията на българските съдии.

Тогава бившият рефер заяви, че ще подаде оставка във вторник. Ако бъде приета оставката на досегашния началник на арбитрите, ще бъде назначен временно изпълняващ длъжността до избора на нов председател от изпълкома. Най-вероятно при това положение Стефан Чакъров от Велико Търново ще поеме тази длъжност, тъй като той е заместник на Костадинов.

Костадинов беше провокиран от спортния директор на "армейците" Емил Костадинов, който се закани да напусне Изпълкома на БФС, ако началникът на съдиите не напусне поста.

Очаква се следващата седмица президентът на футболната ни централа Борислав Михайлов да свика заседание на ИК на БФС, на което да бъде разгледана оставката на Костадин Костадинов. Ако не бъде приета, това означава нов кредит на доверие към шефа на реферите. Засега е сигурно, че "за" оставката ще гласуват Емил Костадинов и Йордан Лечков.

 

Още по темата

Вашият коментар