Шеф в Лудогорец изненадващо нападна ЦСКА

Начало » Шеф в Лудогорец изненадващо нападна ЦСКА

Кирил ДесподовДиректор „Спортна администрация“ в Лудогорец Георги Караманджуков ненадейно и незнайно защо се нахвърли срещу ЦСКА след трансфера, който в Разград осъществиха – взимане под наем на бившия играч и вече бивш любимец на феновете на „армейците“ Кирил Десподов.

„Искам да кажа няколко неща, за да се спрат спекулациите. Първо, с Кирил Десподов имахме първи и последен разговор на 4-и вечерта. Аз искам да питам някой от ЦСКА свърза ли се с него, поканил ли го е, сети ли се ЦСКА за Десподов? Защото сега гледам обвинения срещу него, срещу Лудогорец“.

Припомняме, че от Армията никой не е коментирал въпросния трансфер. Това направиха феновете, които тотално зачеркнаха Десподов не защото е осъществил преминаване в Разград, а заради крайните му изказвания по адрес на настоящия си клуб и клетвите във вярност към ЦСКА.

„Той, естествено, е много добър футболист, който се надяваме, че ще пасне на стила. Мисля, че на Кирил му подхожда да играе в Лудогорец“.

Според Караманджуко за него не е платена наемна цена за периода, в който е преотстъпен. Има заложена откупна клауза, която обаче „е доста висока за нашите стандарти“.

Оказва се също така, че Десподов е зачеркнал авторитета си едва ли не за нищо.

„И заплатата е много, много, много по-малка от тази, която се тиражира в медиите. Смятам с това нещо да приключа“, каза Караманджуков.