Юркат извънредно национали

2010-11-17 17:39:00

Трендафил Терзийски подгони младежките национали на Черноморец Мартин Тошев и Георги Терзиев

 

Двамата младежки национали на Черноморец Мартин Тошев и Георги Терзиев тренираха извънредно на стадион Лазур. Те взеха участие в приятелската среща с младежите на Гана, играна вчера в Мездра. И двамата получиха много добри оценки за изявите си на терена.

Двамата направиха днес тренировка, която се водеше от кондиционния специалист Трендафил Терзийски. Те получиха и ден почивка, но твърдо попадат в плановете на Красимир Балъков за предстоящия мач за купата на страната срещу Вихрен в Сандански.

Титулярите, които взеха участие в мача от първенството срещу Пирин Благоевград получиха ден почивка, а останалите играчи проведоха тренировка на Кампуса "Гнездо на акули".

Утре всички играчи ще тренират на кампуса, а в петък сутринта група от 18 футболисти, определени от мениджъра Красимир Балъков, ще замине за Сандански, където в събота ще изиграе мача за Купата, срещу местния Вихрен.

Ветераните на Черноморец – Бургас и Левски София утре от 14 часа излизат във финален мач от първенството на страната в Стара Загора.

Вашият коментар