Ясен: Борихме се докрай

2010-10-22 00:42:00

Феновете ще ни помогнат да бием Лил в София, убеден е специалистът

 

Треньорът на Левски Ясен Петров е на мнение, че "сините" са се представили достойно срещу отбора на Лил, въпреки че претърпяха поражение с 0:1 в мач от третия кръг на груповата фаза в Лига Европа.

"Дяволът не е толкова черен. Казах го и преди – по нашият път напред ще има и такива моменти, но ние трябва да извлечем полезното от всяка загуба", заяви Петров пред Гонг.

"Предстои ни много работа. Днес имахме и добри изяви, в повечето случаи бяхме на ниво. До самия края се борихме, за да вземем нещо от този мач. Големи благодарности на феновете, които ни подкрепяха през цялото време. Убеден съм, че с подобна подкрепа в София, ще успеем да спечелим следващия си мач", добави Пловдивския Джанини.

Треньорът на лидера в А група изрази задоволството си и от факта, че отборът се прибира в България без кадрови проблеми и контузени играчи.

 

"Стояхме добре, бориха се момчетата, няма как да сме недоволни. Лил не е случаен отбор, но с малко повече самочувствие можехме да измъкнем нещо тази вечер. Винаги като паднеш с един гол, те е яд, че не си постигнал поне равен. Потенциалът ни е голям, нужно ни е още сработване и резултатите в Европа ще дойдат. Феновете ни бяха прекрасни, благодарим им за подкрепата", добави пък спортният директор Георги Иванов – Гонзо.

 

"Христо Йовов и Дарко Тасевски са добри футболисти, но са
контузени. Не може да разчитаме само на Гара Дембеле да вкарва във всеки мач. Божидар Митрев е добър вратар и има бъдеще. Доволен съм от себераздаването на целия отбор", каза още той.

Вашият коментар