Ясен доволен, Гонзо се мръщи

2010-08-30 21:09:00

"Доволен съм от резултата, но не и от концентрацията пред гола. Проиграхме положенията си с голяма лекота, предстои ни много работа", каза след мача с Видима старши треньорът на Левски Ясен Петров.

"Не трябва да си мислим, че сме направили нещо значимо до момента. Не сме изключително голямо страшилище, но работим, за да го постигнем. Имаме две седмици, за да заредим нашите играчи и да отстраним грешките. Този Левски, който искам да виждам, трябва да бъде резултатен. Това е нашият Левски".

Спортният директор Георги Иванов не остана доволен от победата. Той заяви на няколко пъти, че това е срещата с най-много пропуски, която е гледал през последните няколко години.

"Можехме да решим мача още през първото полувреме, но не го направихме. Отдавна не бях гледал мач с толкова много пропуски. През второто полувреме хвърлихме много сили и бързахме да вкараме гол, защото се опасявахме да не се получи бавене на играта. Радвам се, че успяхме да го направим", заяви Иванов.

Близо три часа и половина преди първия съдийски сигнал в София кацна последното попълнение на "сините" за летния трансферен прозорец. Крилото Андвеле Слори ще подпише договор за две години с Левски.

"Андвеле Слори ще премине медицински прегледи и ще подпише договор. Вече сме се разбрали за личните му условия. Не са верни информациите, че е изчаквал да влезем в Лига Европа. Изчакването беше от наша страна. Повече нови играчи няма да има", категоричен бе спортният директор на Левски.

 

Вашият коментар