Ясен: Жребият няма значение

2010-08-27 17:13:00

"Жребият е добър. Да се надяваме, че с подкрепата на нашата публика, с малко повече шанс, да излезем от групата. Дай Боже да успеем", сподели след днешния жребий наставникът на Левски Ясен Петров.

"Имаме доста време да разузнаем добре съперниците. Ще направим всичко възможно, за да имаме ясна представа срещу кой излизаме. Левски във всеки един мач ще търси победата. Няма значение дали в България, или в Европа. Как ще си разпределим силите това ще бъда наша задача, която още не е време да коментираме. Оттук-нататък всеки един мач ще бъде мач на годината и ще бъде страшно важен", каза още той.

"Наблюдавахме съвсем спокойно жребия. Това кой ще ни се падне нямаше съществено значение. Не сме си правили някакви планове. Направихме малка стъпка и сега предстои да направим още една малка стъпка. В процес сме на изграждане на един отбор, за който сме наясно, че добрите дни предстоят, но предстои и много работа. Отборът има потенциал, който ние трябва да изстискаме. Звездата на нашия отбор е колективът", каза той.

"Не сме мислили по въпроса за програмата. Домакини или гости, каквато и да е програмата, ние ще се съобразим с това нещо", каза той за финал.

 

Вашият коментар