Ясен освободил бразилчето, не му трябвал централен защитник

2010-11-12 14:53:00

Победата срещу Академик е повече от задължителна за Левски, твърди наставникът на "сините"

 

Пора"ботихме доста през седмицата, за да можем да я завършим по най-добрия начин – с победа", заяви днес на пресконференция треньорът на Левски Ясен Петров. Утре от 14:00 часа "сините" приемат състава на Академик в мач от 14-я кръг на А група.

"Всеки отбор излиза срещу нас в мача на живота си и Академик не прави изключение. Ние обаче сами можем да си направим мача тежък или лек, но подценяване няма, защото утре трите точки са задължителни. Промени ще има, но всички ще ги разберат утре преди началото на двубоя. През седмицата се погрижихме да ободрим и освежим състава и със сигурност сме тренирали статичните положения. Надявам се след този кръг да намалим изоставането си от Литекс, именно затова повтарям цяла седмица, че мачът ни е много важен", каза наставникът на "сините".

Специалистът разкри, че бразилският играч Фелипе вече е освободен, след като не е показал необходимите качества да играе в един от двата най-популярни клуба в България. Специалистът сподели, че недоумява откъде е тръгнала информацията, че спешно му трябва централен защитник.

 

Ясен Петров пожела да се сложи край на спекулациите около Георги Петков, който не е в групата по преценка на треньорите. В нея не са още наказаните Гара Дембеле и Дарко Тасевски, както и Калин Щърков и Майкъл Тевия, за които това си е ежедневие. На линия за мача обаче са Владимир Гаджев и Александър Александров – Кривия.

Група на Левски за мача с Академик София: Кирил Акалски, Божидар Митрев, Дъстли Мулдер, Сержиньо Грийн, Стефан Станчев, Иво Иванов, Александър Александров, Христо Йовов, Веселин Минев, Мариян Огнянов, Даниел Младенов, Жоазиньо, Андвеле Слори, Александър Киров, Исмаил Иса, Лъчезар Балтанов, Владимир Гаджев, Йордан Милиев.

Ръководството на Левски определи цените на билетите за двубоя. Пропуските ще се продават в деня на мача само на касите на стадион "Георги Аспарухов" от 10:00 часа до края на първото полувреме.

Цени на билети:

Сектор "А" – 5 лв
Сектор "В" – 4 лв
Сектор "Б" – 3 лв
Сектор "Г" (за гости) – 4 лв

Вашият коментар