Ясен Петров: Искаме победа за финал на годината

2010-12-15 18:01:00

Tърсим успех, както и всички на стадиона да са доволни от играта, споделя наставникът на "сините"

"Предстои ни последен мач за годината. Изправяме се срещу един много труден противник в мач, който искаме да спечелим. Искаме да завършим годината с добро настроение", сподели пред медиите днес наставникът на Левски Ясен Петров.

"Надяваме се, че ще се получи един добър двубой за Левски и да стигнем до победата. Йордан Милиев не е тренирал от мача с Берое за Купата, но е в групата. Веселин Минев отпада от групата, знаете, че има счупване на ръката. Имаме доста проблеми, които трябва да решаваме преди този двубой. Надявам се обаче, че хората, които ще излязат в този двубой, ще дадат всичко от себе си, за да зарадват нашата публика. Много е важно всички дошли на стадиона, да останат доволни от качеството на игра", допълни Петров.

"Истината е, че в този двубой нашият отбор няма какво да загуби, може само да спечели. Както точки, така и коефициент така, че имаме за какво да се борим. Статистиката посочва, че навън не успяхме да отбележим толкова много попадения, но сме изключително резултатни като домакини. Отборите срещу които играхме са много класни и явно нещо не ни достига. Мисля, че трябва да бележим като гости на силните отбори, на техните стадиони, трябва да коригираме това нещо, защото до момента не успяваме".

"Не мисля, че може да се отличи само един футболист на Спортинг, целият им отбор е много силен. Доста мачове сме им гледали, играят изключително агресивно, търсят фланговете, стрелят силно отдалеч. Един отбор, който играе добър футбол. Сега няма да се впуснем в подробен анализ на отбора на Спортинг, това ще го оставим за нас", коментира Петров играта на противника.

Вашият коментар