Ясен Петров: Несериозно е Батков да ми реди състава, успех на Петков

2011-01-26 13:16:00

Треньорът на Левски спря да играе в "Мълчанието на агнетата"

 

Старши треньорът на Левски Ясен Петров най-после проговори, па макар и в странно време, странно място. Пловдивският Джанини млъкна през декември. След престижното 1:0 над Спортинг (Лисабон) бе последната му медийна изява. Та чак до днес. В Гърция. И то 3 часа преди дебютната контрола на "сините" за 2011 г. След мача треньорът няма да говори. Но даде пресконференция преди него. И то не само заради българските медии, а защото го "натискаше" и интерес от гръцки колеги.

 

Все пак основният въпрос бе логично с българска насоченост, но с общ балкански привкус. Ставаше дума за поредния забъркан скандал. И конкретно за думите на дългогодишния вратар и капитан Георги Петков, че Тодор Батков нарежда кой да играе и кой не. Че адвокатът реди състава, а треньорският щаб си кротува.

 

"Това е несериозно, нищо повече не искам да кажа. Искам обаче да отбележа, че пожелавам успех на Георги Петков в Кипър. Той е човек, който е дал много на клуба. В месеците, в които сме работили заедно, аз винаги съм показвал уважение към него”, сподели Ясен Петров.

Вашият коментар