Ясен Петров оптимист за дербито

2010-07-31 17:03:00

Наставникът на Левски Ясен Петров сподели очакванията си за "вечното дерби" с ЦСКА. Мачът е утре на националния стадион "Васил Левски" от 21.00 часа и ще се излъчва пряко по PRO.BG.

"Най-голямото ни желание е да се получи европейски мач. Надявам се и двата отбора, както и публиката да покажат добро лице. Естествено, надявам се Левски да покаже добър футбол и да победи. Няма да коментирам нищо, свързано с отбора на ЦСКА. Бъдете сигурни, че сме наясно с качествата на противника и сме направили достатъчно, за да ги разузнаем", заяви Петров.

Днес стана ясна и групата на Левски за мача с ЦСКА. Ясен Петров заложи на същите футболисти, които пътуваха за Швеция за двубоя с Калмар от Лига Европа (1:1). Добрата новина е, че вратарят и капитан на тима Георги Петков, се чувства добре и ще се завърне на вратата на Левски.

Ето и цялата група: Георги Петков, Божидар Митрев, Дъстли Мюлдер, Стефан Станчев, Иво Иванов, Александър Александров, Димитър Телкийски, Христо Йовов, Елин Топузаков, Веселин Минев, Мариян Огнянов, Даниел Младенов, Георги Христов, Жоазиньо, Дарко Тасевски, Исмаил Иса, Лъчезар Балтанов, Гара Дембеле, Владимир Гаджев, Йордан Милиев.

Вашият коментар