Ясен Петров се хвърли на амбразурата заради Боби и сие

Начало » Ясен Петров се хвърли на амбразурата заради Боби и сие

Ясен ПетровСелекционерът на националния отбор на България Ясен Петров говори пред медиите преди заминаването на тима за Литва. Опитният специалист категорично заяви, че има мисия с тези футболисти, като не пропусна да застане и зад ръководството на БФС.

„Нашето намерение е да покажем добро лице и да вземем резултат. Футболистите знаят за какво играят. Недялков пътува с нас, ще го използваме. Не злоупотребяваме с футболистите. Няма нито един играч, който да се е прибрал контузен след лагер на националния отбор.

Литва ще бъде в съвсем друг състав, опитни играчи. Ще гледаме различен мач. Трябва да се приспособим на този терен. Имаме два дни, в които да видим какъв е теренът. Надявам се момчетата да се справят. Много съм доволен от старанието на играчите. Искам да спечелим двата мача. Не трябва да подценяваме нито един отбор. Няма лесни мачове. Нека минем през Литва, след което ще мислим за Северна Ирландия“, започна треньорът на България.

„Момчетата имат настроение, а това е най-готиното нещо, което показват. Имаме добри момчета, ще съм много щастлив, ако някой от тях отиде и направи контакт и подпише с голям отбор.

Имам мисия с тези момчета. Не искам да коментирам друго. Имам мечти, няма да споделя, но искам да работя с тези играчи. Аз съм назначен от това ръководство, аз ще бъда с това ръководство. Ще съм с този, който ме е назначил. Винаги съм бил лоялен. Няма какво друго да коментирам“, завърши Петров.