Ясен си поиска нов договор

Начало » Ясен си поиска нов договор
Трансферна сделка
снимка: shutterstock.com

Селекционерът на България Ясен Петров обяви след катастрофалната игра на нашите при гостуването на Швейцария, което загубихме с 0:4, че няма обяснение защо се случи този погром, но иска да продължи да води националния отбор.

“Днес абсолютно нищо не се получи. Швйцария игра много силно, особено Шакири. Десният фланг ни направи доста проблеми. Поемам цялата отговорност. Непрятна загуба, с която завършихме годината. Отборът рухна. Нямам обяснение. Видяхте как бяха подкрепяни домакините, нямаше свободно място. Изведнъж рухнахме. Може би не съм направил правилните смени, може би съм закъснял, може би сме объркали състава.

Искахме да освежим нападението, но и това не се получи.

За нас беше важно да подмладим отбора и се случи. Но виждате, че срещу силни противници играта не се получава. Разликата в класите е огромна“, констатира Петров.

„Относно моя договор. Моето желание е да продължим да работим и да си изпълним мисията. Да се надяваме , че ще дойдат по-добри дни. Днес отборът на Швейцария ни изнесе един урок“, коментира селекционерът на България, чийто договор изтича през декември.