Ясен: Справям се добре, затова не ме обичат

2010-10-28 12:45:00

Йовов се връща в състава за Локомотив Пд, заема мястото на наказания Гаджев

 

Старши треньорът на Левски Ясен Петров е убеден, че под негово ръководство тимът се справя добре със задачата си да върне титлата на Герена и именно това му е спечелило доста врагове, който чакат удобен момент да го свалят от поста му. Това призна самият той в интервю за ТВ+.

"Има една група, на която не й е приятно, че вървим добре и правят всичко възможно да ни разконцентрират", споделя притесненията си специалистът, но е категоричен: "Няма да изпуснем победата срещу Локомотив Пловдив в събота. Имаме достатъчно сериозни играчи, който да заменят наказаните и контузени титуляри".

Както е известно, вчера Дисципът наказа бабаитите от мача с Литекс. Дарко Тасевски беше сурвакан с 3 мача наказание, а Гаджев от когото реално тръгна цялата дандания – за 2. Няма да го има и Веселин Минев. Контузен е и Анди Слори, който обаче и без това е твърда резерва в селекцията на Пловдивския Джанини.

Добрата новина за Петров е, че вероятно ще може да разчита на възстановения Христо Йовов, който вероятно ще заеме мястото на Гаджев като разбивач в средата на терена.

От Левски обявиха 6 лв билет за място под козирката на "Георги Аспарухов". С левче по-малко ще плащат зрителите в сектор В. 4 лв и влизаш при феновете, а за запалянковците от Пловдив цената е 5 лв.

Вашият коментар