Ясен: С повече концентрация ще бием Банско

2010-11-19 20:35:00

Ален Жирес не е искал да рискува с Дембеле за контролата на Мали с Конго

 

Екип от лекари проверяват доколко е сериозно положението на Дарко Тасевски, съобщи днес наставникът на Левски Ясен Петров, който говори ден преди мача на "сините" с Банско за Купата.

"Има проблем в областта на прасеца и ще знам какво точно е състоянието, когато се видя с лекарския щаб. Гара Дембеле е получил болки в аддукторите. Говорил е с Ален Жирес и не е рискувано с неговото пускане в игра. Вчера той се прибра и направи една възстанвотеилна тренировка, днес също ще вземе участие", обясни Петров.

"Свършихме доста добра работа през седмицата, макар и в доста намален състав. От вчера сме заедно с всички. Днес правим още една тренировка и утре излизаме в поредния ни мач, по пътя на поредната наша цел – спечелването на купата. Трябва да подходим достатъчно мотивирано, за да постигнем победата и да продължим напред. Кой ще играе, ще решим след днешната тренировка. По принцип имаме идея с какъв състав ще излезем. Подхождаме изключително сериозно към този двубой", каза още Петров.

"Разузнаваме добре противника. До този момент имаме достатъчно информация. Гледахме последния им мач с Вихрен. Успеем ли да сме достатъчно концентрирани, ще си свършим работата. Само ние можем да направим един отбор силен или слаб. Надявам се всички футболисти да са осъзнали, че няма лесни двубои. Един двубой става лесен, когато ти си го направиш такъв", каза още Петров.

Относно Христо Йовов Ясен Петров съобщи, че възстановяването му върви добре. "При всички положения ще пропусне този мач и следващия, за след това ще преценяваме", обясни Петров.

Вашият коментар