Ясен: Трябва да подкрепим Иванов

2010-11-05 12:31:00

Бранителят е един от най-добрите ни играчи с глава, смята треньорът на Левски

Старши треньорът на "Левски" Ясен Петров оправда смяната в последните минути, която се оказа повратна за изхода на мача срещу "Лил".

Наставникът заяви, че пускането на защитника Иво Иванов е било нормално, защото той е един от най-добрите играчи с глава в състава на "сините". Именно бранителят си отбеляза автогол за 2:2 в 88-ата минута секунди след появата си на терена на "Георги Аспарухов".

"Нормално беше да пусна Иво Иванов в последните минути, защото той е един от най-добрите ни футболисти в играта с глава, а Лил търсеше гола с центрирания. Трябва да го подкрепим", заяви Петров.

"Липсваше ни късмет. По никакъв начин не заслужаваме изхода от този мач и победата ни прилягаше повече. Футболът обаче е игра на грешки. Нормално е да допускаме грешки, когато водим битки", добави старши треньорът на сините.

"Доказахме, че отборът е агресивен, но за жалост не ни достигнаха три минути за победата. Смятам, че това е пътят, въпреки че той не е никак лек. Когато даваме всичко от себе си, хората очакват много. Ние показахме добра игра много рано през сезона и наистина ни трябва време в граденето на отбора", каза още Петров след срещата.

Вашият коментар