19 клуба си харесват Михайлов, един скочи на ръководството си

Начало » 19 клуба си харесват Михайлов, един скочи на ръководството си

Борислав МихайловКандидатурата на Борислав Михайлов за нов мандат като президент на БФС е издигната от 19 клуба, твърди „Блиц“. Четири от тях са от професионалния футбол.

Така те почти в прав текст казват, че искат падението на родния футбол под ръководството на Михайлов и Сие да продължи.

Въпросните клубове, доволни от дереджето на родния футбол са Локомотив 1929 (София), Марек 1915 (Дупница), Хебър 1918 (Пазарджик), Левски 2020 (Лом), ОФК Бдин 1923 (Видин), Балкан 1929 (Ботевград), Локомотив (Мездра), Левски-2005 (Крумовград), Банско Тийм (Банско), ОФК Костинброд 2012, Елешница (Васкево), Металург-1957 (Перник), ФК Аксаково, Черноморец 2003 (Бяла), МФК Тича (Варна), ФК Брацигово, ОФК Хасково, ФК Пловдив 2015 и Локомотив (Дамяница).

Циркът обаче веднага бе отворен, след като от Бдин се разграничиха от ръководството си. Членът на Управителния съвет на клуба Стефан Филаретов – Филата категорично заяви, че е против тази позиция.

„Не подкрепям сегашното ръководство на БФС, защото нищо не се прави за българския футбол. Зад кандидатурата съм на Димитър Бербатов, тъй като смятам, че е редно да се даде шанс на други хора да развиват този спорт у нас. Ако и той не се справи, трябва да се търсят други личности, докато се намерят подходящите. Помагам с каквото мога на Бдин и продължавам да работя за доброто му бъдеще“, коментира Филаретов пред Спортал.