19 моряци опъват платна към Благоевград

2011-02-24 17:17:00

Още чакат жълтата карта на Самуел Камазола

Отборът на Черно море тръгва утре за Благоевград с група от 19 футболисти за гостуването на Пирин в първия кръг от пролетния дял на първенството. Заради лошите атмосферни условия в морската столица футболистите на Черно море днес направиха само една тренировка на клубния стадион "Тича" и след това проведоха традиционното възстановяване в хотел Азалия.

Старши треньорът на моряците Стефан Генов заяви пред клубния сайт, че е доволен от проведената подготовка и очаква успешен старт на пролетния дял на шампионата.

"Не си правя илюзии, чака ни тежък мач. Надявам се домакините да са почистили добре терена въпреки зимните условия. Отборът на Пирин е коренно променен и нямам представа за сегашния му облик. Ние обаче нямаме друга алтернатива освен да се раздадем максимално и да зарадваме феновете и ръководството, с добра игра и победа", обобщи наставникът на моряците.

Варненци тръгват утре рано сутринта и се надяват в късния следобед да пристигнат в Благоевград.

Треньорският щаб определи група от 19 футболисти за срещата с орлетата. Това са вратарите Пиргов и Денчев и полевите играчи Дяков, Ал.Александров, Адемар, Тиаго, Ал. Александров, Петков, Николов, Божилов, Лазаров, Атанасов, Илиев, Т. Колев, Стоянов, Георгиев, Ратников , Капитанов и новото попълнение Самуел Камазола.

Очаква се жълтата карта на бразилеца да пристигне утре и той да може да дебютира срещу Пирин.

Извън групата останаха наказаният Росен Колев, Андреев, Мурадов, Будинов, възстановяващите се от контузии Манолов и Бачев и Владимир Каптиев, който ще продължи пробите и през следващата седмица. Двубоят е в събота от 15:00 ч и ще бъде ръководен от Станислав Тодоров.

Вашият коментар