Джуд Белингам Реал

Белингам измъкна Англия от резил на европейското

Словакия беше на секунди заслужено да изхвърли Англия на осминафиналите на Европейското първенство, преди Джуд Белингам да спаси островитяните и Хари Кейн да донесе драматичен обрат с 2:1 в продължения и класиране... Read more »
Мартин Петров

Мартин Петров с хеттрик и купа за българския тим в Мадрид

Мартин Петров отново облече националната фланелка, за да изведе отбора на България (Мадрид) до разгромна победа със 7:2 над Румъния (Мадрид) на първенството “Мундиалито за интеграция“ в Испанската столица. Летният турнир с... Read more »
Хаверц Германия

Германия на Евро-четвъртфинал след буря

Германия стигна четвъртфиналите на домашното Евро‘2024 с 2:0 над Дания на “Сигнал Идуна парк“ в Дортмунд, който бе прекъсван заради буря с градушка. Треньорът на Бундестима Юлиан Нагелсман, на 36 години и... Read more »
Топка Германия 2024

Градушка и буря прекъсват Германия – Дания

Буря с градушка спря втория осминафинал на Евро‘2024 между домакина Германия и Дания при нулево реми на “Сигнал Идуна парк“ в Дортмунд. По-голяма част от трибуните на стадиона са покрити, малка част... Read more »
Топка Германия 2024

Швейцария изхвърли еврошампиона

Швейцария показа изключителна отборна игра и хъс, за да изхвърли с 2:0 настоящия еврошампион Италия от първенството в Германия на осминафиналите. Водени от ветераните с балкански корени  Гранит Джака и Джердан Шакири,... Read more »
вратарски ръкавици

Левски продаде нападател и взе вратар

Левски продава голмайстора си Рикардиньо на чешкия гранд Виктория Пилзен, като сделката вероятно ще бъде обявена в следващите дни, твърди Гонг. Виктория има интерес към Рикардино още от зимата. Тогава чешкият клуб... Read more »
Кристиано Жоао Феликс Португалия

Грузия тръшна Португалия за историята

Грузия написа историята си с победа с 2:0 над Португалия в подпечата класиране за осминафиналите на Европейското първнество в Германия при дебюта си на този форум с 4 точки и като трети... Read more »
Корнер футбол

Румъния спечели група E, Украйна приключи с Евро 2024

Отборите на Румъния, Словакия, Белгия и Украйна сътвориха истински прецедент в историята на Европейските първенства като завършиха с еднакви точки и само головата разлика определи местата в крайното класиране на група Е.... Read more »
Облак Вършалико Атлетико Мадрид

Скучна Англия напред със словенци и датчани, Сърбия аут с отменен гол

Англия измъчи зрителите в скучен мач за нулево реми със Словения, за да излезе първа от Група С на Европейското първенство, макар с доста неубедителна игра – реми с Дания и минимална... Read more »
Кабел

ЕРМ Запад започва проект за подобряване на електрозахранването на 150 000 клиенти в София

ЕРМ Запад стартира мащабен проект от ключова важност за електроенергийната сигурност на столицата – подмяната на кабел 110 kV „Тотлебен“. Той е част от критичната инфраструктура на София и осигурява електрозахранването на... Read more »