300 карти за Pulse Fitness & Spa подарък от звездите на Нестле за Живей Активно. Регистрирай се тук!

Начало » 300 карти за Pulse Fitness & Spa подарък от звездите на Нестле за Живей Активно. Регистрирай се тук!

NestleАктивният начин на живот е за всички! Звездите на Национална инициатива „Нестле за Живей Активно“, заедно с Pulse Fitness & Spa, не просто вярват в тази максима, но и напълно застават зад нея със съвместна кампания. Те се изправят срещу обездвижването у нас като подаряват 300 едномесечни карти за фитнес и спа!

Лицата на проекта не просто промотират спорта. Те го живеят всеки ден! Това са участникът в 6 поредни олимпиади Йордан Йовчев, златната олимпийска медалистка от игрите в Сидни през 2000г. Тереза Маринова и най-разпознаваемият танцьор, хореограф и преподавател по латино-танци у нас – Алфредо Торес.

От 08.09 до 18.09 всеки, който се регистрира онлайн в страницата promo.pulsefit.bg/nestle или чрез телефонно обаждане на номер 0700 44 044, има възможност да спечели карта с неограничен достъп до фитнес, групови занимания, спа, закрит плувен басейн и солариум, която важи за всички Pulse Fitness & Spa обекти в София.

Спортът е неизменна част от здравословния начин на живот. Обектите на Pulse Fitness & Spa дават възможност както за практикуване на фитнес и групови занимания, така и за пълноценен спа релакс. Закритият басейн с 20 м. дължина и опцията за ползване на солариум в част от клубовете са чудесни допълнителни екстри.  Картите подарък са без каквото и да е било обвързване. Единствените 2 условия са участниците да имат навършени 18 години и да не са активни членове на веригата Pulse Fitness & Spa към настоящия момент.

Съветваме ви да побързате, защото интересът към кампанията е огромен, картите се изчерпват бързо, а крайният срок за участие е 18.09. Регистрирайте се още сега тук!