4-и развод за Матеус!

2010-12-28 01:22:00

Лотар разкара и украинката Лиляна. После обяви: Бракът ни е в криза от близо година

 

Националният селекционер на България Лотар Матеус избра втория ден на Коледа, за да обяви официално, че ще се развежда за 4-и път.

 

"Бракът ми с Лиляна е в криза от близо година. Опитвахме се да го спасим, но не се получи. От 12 седмици знаем, че всичко е свършило", разкрива 49-годишният Матеус пред "Билд ам Зонтаг". Световният шампион се ожени за украинския модел на 1 януари 2009 г.

 

Според "Билд ам Зонтаг" на 29 октомври е трябвало да има специална среща с адвокати, на която да бъде обсъден разводът. Лиляна обаче не се е появила и и тя пропаднала. Предстои да се насрочи нова среща.

 

Интересното е, че на 23 октомври Лотар доведе половинката си в България, като двамата раздаваха широки усмивки на летището. Според думите на Матеус те вече са знаели, че бракът им е история. Проблемите в него се задълбочиха през лятото, когато папараци спипаха украинката да се натиска с италиански плейбой на яхта край остров Сардиния. Тогава Лотар обяви, че пътищата им с Лиляна се разделят. След подписването на договора с БФС в края на септември той отново почна да се появява с нея. И двамата обаче мълчаха по въпроса за бъдещето на връзката им. Министър-председателят Бойко Борисов предрече раздялата, като при встъпването на Матеус в длъжност обяви, че петият му брак може да е с българка.

 

"Не можем да продължим да живеем заедно. Желая бъдещи лични и професионални успехи на Лиляна", казва още германецът пред "Билд ам Зонтаг".

 

Матеус има вече три развода зад гърба си. През 1992 г. се разделя с първата си съпруга Силвия, а 7 г. по-късно разтрогва брака си и с втората си жена – Лолита. През 2003 г. се жени за Марияна Костич, но след 5 г. се разделя и с нея.

Вашият коментар