4 млн. евро за Гара! Дембеле продаден!

2011-01-27 11:42:00

"Нов играч" изуми Тодор Батков със супероферта, адвокатът каза "да" на сделката

 

4 милиона евро! Оферта за тази сума пристигна в офиса на Левски за звездата Гара Дембеле, разбра "24 часа". И Тодор Батков нямаше как да каже "не". Головата машина вече е спазарен. Сделката ще бъде финализирана до затварянето на трансферния пазар на 31 януари.

 

Отборът, в който отива Гара, се пази в дълбока тайна, за да не се появят поредни "доброжелатели", които да пробват да развалят суперсделката. По информация на "24 часа" обаче става въпрос за "нов играч", а не за тиражираните в последно време.

 

Самият Батков разкри, че общо 8 клуба от Англия, Италия, Испания и Франция са проявявали интерес към Дембеле. Но са искали първо да го вземат под наем. По наша информация са предлагали между 200 и 600 хил. евро, за да имат нападателя до лятото. А после да решават дали да го откупят напълно. Впоследствие два тима предложили да купят директно Гара, но сумата не задоволила Батков. Вчера собственикът на Стяуа Джиджи Бекали се похвали в Румъния, че предложил 2 млн. евро за Дембеле. Но нито играчът иска да чуе за Румъния, нито собственикът за тези пари.

 

"Голям европейски отбор ще прати оферта", разкри Батков, който вече е приел неофициалното предложение. Вероятно от Левски веднага ще опитат да купят нов голаджия от чужбина.

 

Вчера Гара вкара първия "син" гол за 2011 г. при 4:0 срещу Етникос (Александруполис), което ще е и негов бенефис. Отмениха му още едно попадение заради засада. Другите голове вкараха Гаджев от дузпа, Киров и Миро Антонов.

 

Левски си идва от Гърция днес. До понеделник Гара подписва с новия си тим. В сряда се очаква да се споразумее със съда. После да поеме по новия си път.

Вашият коментар