5 000 лв надъхват Берое

2010-10-28 20:38:00

Ще сме предпазливи, срещу ЦСКА не е достатъчно само да играеш добре, уверени са в Стара Загора

 

Старозагорски бизнесмен е обещал отборна премия от 5000 лева на футболистите на Берое, ако победят ЦСКА в гостуването на Националния стадион "Васил Левски". При равенство бизнесменът, който държи на анонимността си, е заделил 2500 лева.

С пълна пара вървят записванията и за безплатната екскурзия. Два дни преди двубоя вече има записани над 100 души и се очакват поне още толкова. По груби сметки на феновете ще има над 500 запалянковци на Берое, които ще подкрепят отборасрещу ЦСКА, защото ще има и фенове от София.

Халфът на Берое Петър Костадинов, който е един от най-опитните, пропуска гостуването на отбора.    Причината е разтежението, което Костадинов получи по време на домакинската победа от Академик (София) с 1:0.

Затова треньорът Илиан Илиев ще избира между Стефан Велев или Диян Генчев за халфовата линия.

"Чака ни тежък мач срещу ЦСКА. Всички знаем, че там има криза, но по-скоро тя е между ръководството и феновете. Ще подходим по-предпазливо към противника си, а не както в Сливен, където въпреки че играхме добре, паднахме с 0:3 миналия сезон", каза помощник-треньорът на Берое Ивко Ганчев.

Вашият коментар