500 счупени седалки на Герена

2010-07-29 23:33:00

Феновете на Берое сътвориха чудесна атмосфера в мача срещу Рапид (Виена) завършил наравно 1:1, но типично по български не пропуснаха да се изложат, като изпотрошиха част от седалките на стадион "Георги Аспарухов". След двубоя служители на стадиона преброиха над 500 счупени места. Щетите ще трябва да бъдат заплатени от клуба от Стара Загора.

Информацията бе потвърдена и от финансовия директор на Левски Константин Баждеков след гостуването на Левски срещу Калмар (1:1).

"За съжаление, стадионът не изглежда добре, счупени са 500 седалки в А сектор и се надявам до мача да ги ремонтираме. Ще пуснем билетите за предварителна продажба за мача срещу Калмар и се надявам феновете да си купят по-рано, защото колкото и каси да отворим, физически не могат да се продават по-бързо билетите", уточни Баждеков относно състоянието на стадиона след мача на Берое с Рапид Виена (1:1), който се игра на „Георги Аспарухов". 

Иначе привържениците на Берое не спряха да подкрепят всеотдайно любимците си дори и при 0:1. Това вдъхна кураж на момчетата на Илиан Илиев, които през второто полувреме тотално надиграха австрийците и успяха да изравнят с попадение на Владислав Златинов.

Вашият коментар