"Aкули" се качиха на педали

2011-01-06 18:25:00

Тони Велков прати половината си отбор да покрива медицински тестове, а останалите да тичат на Лазур

Част от футболистите на Черноморец проведоха втората си тренировка за сезона. Тази сутрин те бяха разделени на две групи като първата направи функционални изследвания, а втората проведе нормално занимание на терена на стадион "Лазур".

Преди да станат "клиенти" на сложната апаратура, играчите се качиха на кантара, който показа, че всички са в оптимално тегло. Нито един не е прекалил с кулинарните изкушения по празниците и е изпълнявал стриктно индивидуалните програми за поддържане на форма, които бяха раздадени на футболистите преди излизането им в зимна ваканция.

Към играчите на тима днес се присъединиха и тези, които пропуснаха вчерашната тренировка поради транспортни проблеми. Най-добрата новина за треньорите е, че в отбора няма футболисти с оплаквания. Рикардо Андре, който в края на сезона претърпя операция от херния тренира наравно със съотборниците си, а самия той заяви, че се чувства добре и няма да има проблеми в подготвителния период. Останалите футболисти се чувстват добре и тренираха с желание.

Утре ролите се разменят и тези играчи, които преминаха днес медицинските тестове утре ще тренират, а колегите им ще въртят велоергометрите под строгия поглед на медицинския екип на "Лазур".

За събота е предвидена тренировка, на която ще присъстват всички футболисти на отбора. Заниманието е насрочено за 14:00 часа, а неделята е отредена за почивка на футболистите.

Вашият коментар