BGfootball.com знае всичко: 100% познаваемост днес

2010-12-04 15:16:00

Прогнозите на BGfootball.com за изхода на днешните срещи от турнира за Купата на България се оказаха железни – 100% успеваемост на краен изход след 90-те минути на редовното време.

От всичките 12 предвиждания, неточни се оказаха само две, при това в мачовете на двата Черноморец-а. В Поморие предвидихме равенство на почивката между местния втородивизионен тим и шампиона Литекс, но не успяхме само с четири минути, като голът за гостите дойде след дузпа.

По подобен начин беше "изтърван" и мачът на стадиона в Добрич, където елитният Черноморец показа, че докато изпитва затруднения да вкарва в шампионата, то за Купата е безмилостен. Срещу Добруджа "акулите" си решиха мача след 2:0 на почивката.

От момента, в който беше даден старт на рубриката с прогнози, BGfootball.com се радва на добър процент успеваемост. По отношение на крайния изход от мачовете тя минава 70%, докато в допълнителните опции (далеч по-трудни за прогнозиране и логично даващи по-високи коефициенти за печалба) процентът е по-малък.

Вашият коментар