Inbet.com и Марио Диловски: За силата на успеха и социална отговорност

Начало » Inbet.com и Марио Диловски: За силата на успеха и социална отговорност

Марио Диловски„С голямата сила идва и голямата отговорност!“
За любителите на комикси и супергеройски филми, тази вечна фраза е повече от позната. Своеобразна житейска мъдрост, имаща за цел да ни припомни за важността на всяко едно наше решение. Безценен урок по отговорност, който се предава чрез правилния пример и стремежа за неспирно лично усъвършенстване.

В полза на другите, отговорно за успехите на българския спорт, inbet.com си партнира с един от най-успешните ни културисти Марио Диловски. Прогресът на това партньорство е повече от видим през последните няколко месеца. И докато inbet.com генерира все по-голям брой потребители благодарение на атрактивните си бонуси и промоции, Марио Диловски превъзхожда опонентите си на подиума с естетическа мускулна симетрия и неспирна воля за победа.

Диловски е новата спортна гордост на родния си град Враца. В края на месец април бодибилдърът постигна значим успех, ставайки шампион по културизъм в категория до 102 кг, както и абсолютен първенец в категория бодибилдинг на Balkan Grand Prix. Спортното шоу с международно участие бе част от календара на NPC Worldwide и се проведе по правилата и под егидата на Международната федерация по бодибилдинг (IFBB).

С постигнатите отлични резултати, Марио заслужи правото да участва в квалификации за предстоящи големи международни турнири.

Освен помощта на inbet.com, верен съюзник на Диловски по пътя към успехите е неговият личен треньор Благой Ангелов.

И както написахме по-горе, с голямата сила идва и личната отговорност. Ясно осъзнал това, абсолютният балкански шампион по културизъм се е заел с мисията да помага и на тези, които бленуват да постигнат желаната трансформация на своето тяло. Врачанинът е фитнес треньор, изготвящ хранителни режими и тренировъчни планове. Вдъхновените от негов вече се мнозина.

Оттук насетне за Диловски следват множество престижни надпревари, най-вече с международен характер. Турнири, където ще премери сили с големите имена в бодибилдинга и ще натрупа необходимия опит за още значими успехи.

Inbet.com ще продължи да подкрепя талантливи и успешни български спортисти като Марио Диловски. Личности, които подобно на философията на хазартния оператор, умеят да намират правилната симбиозата между успеха и социалната отговорност.